Видеото кое следува е преглед на некои од најголемите достигнувања на Дени Мекаскил од порано, во кое се прикажани врвните акробации и трикови.

За оние кои за прв пат се среќаваат со Дени, ова ќе биде добар вовед во она што го направи толку популарен на интернет. За оние кои веќе некое време го следат, ова видео е добро потсетување за вештините, хуморот и забавата кој ги носи во својата работа.