НастаниКрушево низ корија outdoor фестивал - трета епизода

Крушево низ корија outdoor фестивал - трета епизода

Датум: 20 Август 2017 07:00 - 20:00  |  Локација: Крушево  |  Место: Крушево
Велосипедизам

На 19 и 20 август ќе се случи по трет пат фестивалот на отворено „Крушево низ корија“ кој во своите содржини ќе опфати : кампување со сите придружни содржини (бендови,DJ-и и сл.) планински велосипедизам, планинарска тура низ крушевската корија, тандем летови со параглајдер и сл. Сите овие активности ќе бидат дополнети со дегустација и промоција на крушевски специјалитети, како и организирана посета на културните и природни знаменитости што ги нуди Крушево.

За сите детали континуирано ќе ве информираме...:)

 

Адреса
Крушево

 

Мапа


Powered by iCagenda

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре