НастаниТрчањеПрв до Врв Водно 2018

Прв до Врв Водно 2018

(0 гласови)
Прв до Врв Водно 2018

Кој ќе биде ПРВ ДО ВРВ за 2018 година во трчање, планински и друмски велосипедизам до врвот на Водно ќе дознаеме, традиционално третиот викенд во мај, на шестото издание на најпопуларниот планински настан во регионот.

Видео 2017 https://vimeo.com/219979722
Видео 2016 https://vimeo.com/168158485

countdown timer May 20, 2018 07:00:00

Информации за настанот

  • Место: Водно
  • Организатор: Прв до Врв
  • Датум: Недела, 20 Мај 2018
Слични статии од оваа категорија: « Momata Rock Trail 2018
Додај настан
Stani avtor

Последни настани

Оди најгоре