Препуштен на Преспанското Езеро, Голем Град некогаш беше летно игралиште на Цар Самоил, но сега е дом на диви желки, корморани и пеликани, а можеби и неколку духови. Населувањето опстои тука од 4ти век пред новата ера до 6ти век…

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре