БлогМеста за посетаВидео: Тајмлапс авантура низ Норвешка

Видео: Тајмлапс авантура низ Норвешка

29 Март 2018
Видео: Тајмлапс авантура низ Норвешка

Пејзажите и авантурите низ кои нè води ова тајмлапс видео се несомнено волшебни. Ова место со сигурност е местото на кое би сакале да одите и да истражувате.

Иако ова прекрасно видео нè води на неверојатно патување низ оваа прекрасна земја, таа би можела да биде следната добра дестинација за посета.

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре