БлогРазноВИДЕО: Разговор со Илинка Ристевска – единствена жена која гаснеше на Пелистер

ВИДЕО: Разговор со Илинка Ристевска – единствена жена која гаснеше на Пелистер

20 Септември 2017
ВИДЕО: Разговор со Илинка Ристевска – единствена жена која гаснеше на Пелистер

Телевизија Орбис направи разговор со планинарката Илинка Ристевска која рамо до рамо со „машката сила“ се справуваше со огнената стихија на Пелистер.

Често пати кога се случува нешто вакво се трудиме сите да учествуваме. Во овој момент се случи само јас како женско да бидам слободна и да учествувам – вели Илинка Ристевска.

Во продолжение погледнете го целосно разговорот.

Превземено од ТВ Орбис

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре