БлогОд височинитеВидео: Како качувачите спијат на големите ѕидови

Видео: Како качувачите спијат на големите ѕидови

10 Октомври 2017
Видео: Како качувачите спијат на големите ѕидови

Повеќе пати качувачите се прашани од „обичните“ луѓе како спијат на големите ѕидови кога прават повеќедневни искачувања.

Одговорот се наоѓа во ова видео во кое ќе видиме како тие го прават тоа. И се придружуваме на Саша Дигијулијан додека таа планира големо качување, и таа ноќ избира да постави камп на 1200 метри над земјата.

Тагови:

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Stani avtor

Последно од Блог

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре