БлогОд височинитеВидео: Истакнати случувања од Red Bull X-Alps

Видео: Истакнати случувања од Red Bull X-Alps

10 Јули 2017
Видео: Истакнати случувања од Red Bull X-Alps

Оваа недела имаше доста битни случувања од настанот X-Alps Adventure Race, каде се измешани планинското трчање и параглајдингот.

За да добиете подобaр преглед за она што вклучува овој настан, ѕирнете го видеото подолу, во кое се прикажани некои од најважни денови на овој настан. Ќе добиете увид што правеле овие спортисти за време на трката кон Монако.

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре