БлогОд височинитеВидео: Downhill од Мармалада на Доломити

Видео: Downhill од Мармалада на Доломити

13 Јули 2017
Видео: Downhill од Мармалада на Доломити

Погледнете го ова страшно и возбудливо возење на тројца планински велосипедисти како прават брзо и диво спуштање од Доломитите во Италија.

Технички ова е тежок ангажман, кој најверојатно ќе ве остави многу среќен што го гледате дома, а не од седиштето на велосипедот. Луда работа.

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Stani avtor

Последно од Блог

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре