БлогОд височинитеПогледнете го шоуто на Хорацио Лоренс

Погледнете го шоуто на Хорацио Лоренс

10 Октомври 2017
Погледнете го шоуто на Хорацио Лоренс

Athens Flying Week е еден од најголемите настани во воздушните спортови и летањето, кое се одржува во Грција. Оваа година настанот се одржа од 11 до 17 септември, а еден од параглајдеристите кои ги покажа своите воздушни способности е Хорацио Лоренс.

Во видеото подолу го гледаме Хорацио во „позиција“ во која сме навикнати да го гледаме најчесто - „со главата надолу“. Шала настрана, најинтересно во шоуто на параглајдеристот (освен акро фигурите сами по себе) е дека во непосредна близина до него лета и хеликоптер, кој го пилотира Димитрис Вервелис. Ова е нешто ново за нив, што и двајцата не го искусиле до сега.

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Stani avtor

Последно од Блог

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре