БлогОд височинитеНова година на Титов Врв

Нова година на Титов Врв

02 Јануари 2018
Нова година на Титов Врв

Членовите на планинарскиот клуб „Македон“, Петар Ивановски и Стоицев Стоилко новата 2018 година ја дочекаа на Титов врв 2747 мнв. Нив ги придружуваше и Дејан Николовски.

Ова не е прв пат да се кампува на Титов врв за време на новогодишната ноќ, во далечната 2000/2001 година Надир Мурсели и Зоран Мајсторски го сторија истото.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА на сите!

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Stani avtor

Последно од Блог

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре