БлогОд височинитеЖан Бапист-Чендлер и неговите супер моќи

Жан Бапист-Чендлер и неговите супер моќи

13 Ноември 2017
Жан Бапист-Чендлер и неговите супер моќи

Жан Бапист-Чендлер е француски параглајдерист, а воедно и продуцент на бесни видеа од неговата област каде ги презентира своите вештини до максимум. Погледнете го неговото последно видео Weightless...

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре