БлогМеста за посетаХотел на Алјаска ви нуди прекрасен поглед

Хотел на Алјаска ви нуди прекрасен поглед

22 Мај 2018
Хотел на Алјаска ви нуди прекрасен поглед

Хотелот „The Cheldon Chalet“ се наоѓа на околу 15 километри од еден од планинските светски врвови во Националниот парк „Денали“ на Алјаска.

Се работи за луксузен хотел со пет соби за спиење на висина од околу 1830 метри.

Хотелот е опркужен со глечери, а гостите до него можат да стигнат воздушно.

Како што може да претпоставите, хотелот нема интернет, ниту е можно да се користи мобилен телефон.

Според нас ова е идеално место за одмор.

The Cheldon Chalet

The Cheldon Chalet

The Cheldon Chalet

The Cheldon Chalet

Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре