БлогОд височинитеДо Салакови езера на Јакупица

До Салакови езера на Јакупица

05 Октомври 2017
До Салакови езера на Јакупица

Планинарскиот клуб „Антигонеа“ од Неготино на 1 октомври 2017 изведоа искачување на планинината Јакупица до Салаковски езера на 2180 м.н.в во организација на Планинарското друштво Трансверзалец од Скопје.

Димитар Стојков ја доловува атмосферата преку неговите фотографии.

Погледнете ја поставената галерија онлајн на:
http://www.tourguide.mk/blog/do-salakovi-ezera-na-jakupica#sigProGalleriadaa23dae11
Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре