БлогРазноБорис Јаневски во неговиот street workout свет

Борис Јаневски во неговиот street workout свет

27 Април 2018
Борис Јаневски во неговиот street workout свет

Борис Јаневски, покрај параглајдинг неколку години се занимава и со street workout, каде е и натпреварувач во овој спорт и води тренинзи на луѓе кои сакаат да тренираат.

Во овој спорт се користи самата тежина на телото, нема дополнителни тегови и слично. Тренирајќи со својата тежина телото најдобро се развива поготово кај младите.

Во следното видео погледнете ја уметноста на овој спорт.

Борис може да го следите на неговиот Instagram профил @janevski_calisthenicsmk

Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре