БлогДостигнувања10 години Планинарски клуб Македон

10 години Планинарски клуб Македон

16 Април 2018
10 години Планинарски клуб Македон

Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје оваа година одбележува 10 години од своето постоење и активно организирање на планинарски акции.

По тој повод после роденденската акција „Кожле - Карабуниште“ која се одржа овој викенд, клубот оваа среда (18 април) во 20 часот ве поканува на свеченост во клуб-ресторанот МКЦ, каде што ќе се навратиме на почетоците од основањето, успесите на членовите од клубот, како и акциите кои се организирале.

Facebook настан

Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре